fredag den 8. juni 2012

Banankage med chokolade

Banan Kage med Chokolade

250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
0,5 tsk. stødt muskat
160 g blødt smør
230 g farin
2 æg
3 modne mosede bananer
100 g hakket chokolade

Ovnen forvarmes til 170 grader C. En ca. 23 x 13 cm franskbrødsform smøres med smør og drysses let med mel.

Mel, bagepulver, muskat og ½ tsk salt sigtes ned i en røreskål.
Smør og sukker piskes lyst og let. Æggene tilsættes gradvist.
Tilsæt de mosede bananer og rør dejen godt sammen. Til sidst tilsættes den sigtede mel.

Hæld dejen i den smurte bageform og bag den på ovnens næstøverste rille i 45 min., til overfladen er gylden og kagen føles fast.

Lad den færdige banankage hvile i formen i 5 min., inden den vendes ud på en bagerist.

Jeg har selv valgt, at tilsætte den hakkede chokolade og det har givet et ekstre pift til kagen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar