Banan Kage med Chokolade
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
0,5 tsk. stødt muskat
160 g blødt smør
230 g farin
2 æg
3 modne mosede bananer
100 g hakket chokolade
Ovnen forvarmes til 170 grader C. En ca. 23 x 13 cm franskbrødsform smøres med smør og drysses let med mel.
Mel, bagepulver, muskat og ½ tsk salt sigtes ned i en røreskål.
Smør og sukker piskes lyst og let. Æggene tilsættes gradvist.
Tilsæt de mosede bananer og rør dejen godt sammen. Til sidst tilsættes den sigtede mel.
Hæld dejen i den smurte bageform og bag den på ovnens næstøverste rille i 45 min., til overfladen er gylden og kagen føles fast.
Lad den færdige banankage hvile i formen i 5 min., inden den vendes ud på en bagerist.
Jeg har selv valgt, at tilsætte den hakkede chokolade og det har givet et ekstre pift til kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar